Om oss

Med över 40 års erfarenhet levererar vi tjänster inom markentreprenad. Vi gör allt från de minsta till de största projekt med exempel som köpcentrum, bostadsområden, VA-försörjning och rondeller, främst inom Jämtland med omnejd men vi tar emot jobb inom hela Sverige.
 
Med erfarna medarbetare och en bred kompetens kan vi ta oss an alla utmaningar vi ställs mot. Tack vare den rutin vi har samlat på oss genom våra tidigare jobb kan vi hantera alla de problem som kan uppstå i och med arbete, vilket gör att inget projekt är för stort eller för knepigt för oss.
 
Företaget startades i oktober 1994 vilket betyder att vi har funnits som verksamhet i 25 år i höst, något som självklart kommer att firas ordentligt.

Historik

 
HP Mark AB startades 1994 av Herman som var redo för nya, spännande utmaningar efter 20 år i branschen.  Företaget startades i en liten skala med få medarbetare och en liten omsättning. Genom åren har vi i en lagom takt byggt upp verksamheten till en nivå där vi trivs och kan hjälpa allt från privatpersoner med mindre projekt till staten med mångmiljonprojekt.
 
Redan från starten hade vi och våra anställda lång erfarenhet och hög kompetens som sedan dess har utvecklats ytterligare. Vi är en sammansvetsad grupp med ovärderlig erfarenhet där kvalitet och kompetens är våra ledord och tack vare det kan vi hantera alla olika projekt och de utmaningar som kommer med dessa.
 
Med snart 25 år som verksamhet har vi hunnit träffa på väldigt många och varierande kunder, fått spännande utmaningar och framförallt trivts väldigt bra med det vi får göra varje dag.